Wij beveiligen uw website en zorgen voor back-ups
Alleen deze maand:
Website in huis stijl, online te beheren

€ 550,- excl. btw

aanvragen vanaf $euro; 550 ex btw

Wij beveiligen uw website en zorgen voor back-ups

Websites staan meestal bij uw webhosting partij en vaak ook worden meerdere sites op 1 server farm gehost. daarmee zijn ze aantrekkelijke doelwitten voor hackers. Als ze op 1 site binnen weten te komen, kunnen ze de hele server overnemen en zal ook uw site ondanks alle beveiliging gehacked worden.

Gehacked! en nu?


Meestal zijn er bestanden op uw webserver verwijderd of erger, aangepast. Dit is vooral bedoeld om het opschonen moeilijker te maken, waardoor de hack langer onopgemerkt kan blijven. Dit is natuurlijk vervelend, want hou kan uw hoster de website opschonen als hij niet weet welke bestanden aangepast zijn?  Hier komt onze dienst van pas:

Wij weten exact welk bestand gewijzigd is, omdat onze software gemaakt is om elke verandering vast te leggen.
Hierdoor is het eenvoudig om alleen geinfecteerde bestanden te herstellen en is uw website binnen minuten weer operationeel.

Achtergrond

Websites staan meestal bij uw webhosting partij en vaak ook worden meerdere sites op 1 server farm gehost. daarmee zijn ze aantrekkelijke doelwitten voor hackers. Als ze op 1 site binnen weten te komen, kunnen ze de hele server overnemen en zal ook uw site ondanks alle beveiliging gehacked worden. Meestal veranderen de hackers bestanden op de server zodat ze malware of virussen kunnen verspreiden. Het is zaak om hierop voorbereid te zijn. Wij zorgen ervoor dat de schade ongedaan wordt beperkt. Wij geven u zo snel mogelijk een bericht dat de site gehacked is en zullen automatisch in actie komen om de website te herstellen en onmiddellijk weer in de lucht te brengen.

Als u niets doet zullen bezoekers bij het bezoeken van uw site dit zien.
U kunt zich voorstellen dat dit uw image geen goed doet.

Zo zien bezoekers uw website na een hack incident
Leveringsvoorwaarden Sitemap
Wij leveren oa. in: Lelystad, Almere, Harderwijk
Kampen, Swifterband, Zeewolde
Dronten, Biddinghuizen, Naarden
Laren, Bussum, Hilversum
Lemmer,Heerenveen en Zwolle
netshapers
Forint 32,    8253GB    Dronten
iPhonedialer naam: *
tel: *


Copyright © 2018 netshapers All rights reserved. site created by: netshapers: 'Webdesign Veluwezoom' © 2018
housekeeper